Készítsetek felejthetetlen emléket

Készítsétek el saját kézszobrotokat most! Az elkészült kézszobrok minősége évek múltán is változatlanul szép lesz. Ajándékozz egy életre szóló pillanatot szeretteidnek!

Miért minket válassz?

Családi kézszobor készítő szett
(3-4 emberes)

Páros kézszobor készítő szett
(2 emberes)

Miért minket válassz?

A leggyorsabb szállítás

A megrendelésedet, akár már a rendelés napjától számított 1 munkanapon belül is megkaphatod.

Kellékek az elkészítéshez

A csomagban a kézszobor készítéshez szükséges minden eszközt és hozzávalót biztosítunk, neked már csak vízhez lesz szükséged, hogy ezeket az útmutatónk alapján elkészítsd.

Örökre szóló ajándék

Ajándékozz szerelmednek, családodnak egy életre szóló személyes ajándékot.

Biztonságos fizetés

Webáruházunkban a barion rendszerén keresztül biztonságosan fizethetsz bankkártyával, továbbá van lehetőség utalásos és utánvétes fizetési módra is.

Ajándékozz egy életre szóló élményt

Szuper ajándékötlet

Legyen szó bármilyen alkalomról, egy általatok elkészített kézszobor remek ajándék párodnak. A kézszobor készítő szettünk minden eszközt tartalmaz a szobor elkészítéséhez. Szuper program lehet, szeretteinkkel elkészíteni a saját kézszobrunkat.

Élethű minőség

A 3d kézszobrok teljesen részletesek a kíváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően. Az alapanyagokat és a pontos mennyiségeket több száz alkalommal teszteltük a tökéletes minőség elérése érdekében.

Egy életen át tart

Egyedi kézszobrod az elkészítés után, akár több évtizedig is megőrzi eredeti állapotát. Az általatok elkészített szobor szó szerint egy életre szóló ajándék lesz. A részletessége pedig 100%-ban a kezetekkel megegyezően részletes.

Egyszerű elkészítés

1. Előkészületek

A nálunk vásárolt kézszobrok elkészítése a rövid használati utasításunknak köszönhetően bárkinek gyerek játék a szobor elkészítése. A termék néhány perc alatt elkészíthető, ezt követően 1-2 óra a száradása és már évezhetjük is a megkötött kéz szobrainkat.  Csupán néhány eszközre lesz szükségünk, amit a csomaghoz mellékelt útmutatóban pontosan leírunk.

2. A mintavevő anyag összekeverése és lenyomatkészítés

 A mintavevő anyagot és a vízet egy tálban keverjétek össze, lehetőség szerint habverővel. Majd a megfelelő időben tegyétek a kezeteket a mintavevő anyagba és várjatok amíg megköt.

3. Elkészült a közös szobrotok

A gipszet vízzel keverjétek össze, majd a megkötött mintavevő anyagba öntsétek bele. Kb 1 óra kell a gipsznek, hogy megkössön, ezután óvatosan szedjétek le a mintavevő anyagot, és már kész is a közös szobrotok.

Vélemények vásárlóinktól

5/5
"Párommal együtt készítettük a szobrot. Nagyon részletes és szórakoztató volt az elkészítése is.“
K. Petra
5/5
“Nagyon gyorsan megérkezett a termék, A használati utasítással könnyedén el tudtuk készíteni és nagyon részletgazdag lett a végeredmény.“
H. Fanni
5/5
“Ajándékba kaptam a páromtól, egyszerűen csodálatos lett az elkészült szobor. Csodás dísze a szobánknak.“
R. Laura