A termékek elkészítési ideje átlagosan 2-3 mukanap. 

Lehetőség van a termékek SOS gyártására, melynél,aznap 11:00 óráig leadott rendelést még aznap feladjuk és másnap kerülnek kiszállításra. A 11:00 óra után beérkezett rendelések, ebben az esetben 2 munkanapon belül vehető át a csomag otthonában.

SOS gyártás felára 1000 Ft.


SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL: 1290 Ft

Termékeinket 1-2 napon belül megkaphatod, futár általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9:00 és 17:00 óra között. 

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat. 

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). 

FOXPOST CSOMAGAUTOMATA: 1190 Ft

Csomagodat mostmár kérheted Foxpost csomagautomatába is. Jó választás lehet ez az opció, ha napközben nem tartózkodsz otthon. A csomagautomatába történő rendelés esetén a csomag szállítása általában 3-4 napot vesz igénybe.

Ennél a szállítási módnál választható fizetési módok: Bankkártyás fizetés, Banki utalás vagy Utánvétes fizetés.

FIZETÉS FELTÉTELEK

KÖZVETLEN BANKI UTALÁS

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Név: Zöld Dániel e.v.
Bankszámla szám: 11731025-21458312

A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot!

FIZETÉS BARION SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A BARION elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban. 

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: https://www.barion.com/hu/

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 490 Ft.