Az Ingyenes szállításhoz szükséges további vásárlás értéke: 15 000 Ft
  • Egyedi kötény – bézs
  • Egyedi kötény – fehér
  • Egyedi kötény – fekete
  • Egyedi kötény – rózsaszín
  • Egyedi kötény – zöld

Egyedi kötény, saját fényképpel

Ha egy különleges ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, vagy saját magadat, akkor a mi egyedi kötényeink kiváló választások lehetnek! A fényképes kötényekkel bármelyik konyhai munka örömtelivé válik, és a családtagokat is elvarázsolja majd az egyedi mintával. Az egyedi kötény nyomtatási technológiánknak köszönhetően szinte bármilyen mintát el tudunk készíteni a kötényre, így garantáltan a te ízlésednek megfelelő lesz a végeredmény. A kötényre nyomtatható minta maximális méretei: 30×40 cm. A termékek 60°C hőfokon moshatóak.

Ha ajándékba adnád, akkor sem kell tovább keresned, hiszen egy egyedi kötény mindenkit elbűvöl majd. Az egyedi kötények készítése egyszerűen működik: csak töltsd fel a kívánt mintát, szöveget, és mi elkészítjük az egyedi kötényt. Bármilyen alkalomra kiváló választás lehet, legyen szó születésnapról, névnapról-

Az egyedi kötények készítéséhez csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk. A kötények strapabíróak és hosszú élettartammal bírnak, így akár évekig használhatja őket. A kötényre 180 °C fokon égetjük a mintát, ami az anyag szerkezetébe közvetlenül lesz bele nyomtatva, ezáltal nem kopik, nem fakul ki, illetve mosás után sem lesz semmiféle eltérés a nyomtatás minőségében.

A mi egyedi kötényeinkkel bármelyik konyhai tevékenység élvezetessé válik, és egyedivé teszi a konyhai élményt. A fényképes kötények különleges érzést nyújtanak, és garantáltan a mosolyt csal az arcokra. Válasz a mi egyedi kötényeinket, és készülj fel arra, hogy mindenki megkérdezi majd, hogy hol szerezted be ezt az egyedi kiegészítőt!

egyedi kötény kategória

Amennyiben nagyobb mennyiségben szeretnél vásárolni, írj nekünk az info@parnaverzum.hu email címre.