Az Ingyenes szállításhoz szükséges további vásárlás értéke: 15 000 Ft
  • Fényképes puzzle, saját képpel, szöveggel

Fényképes puzzle, saját fotóddal

Egyedi fényképes puzzle gyors elkészítéssel minőségi alapanyagokból. A puzzle elkészítési ideje általában 1-2 nap, de sürgősségi gyártás választása esetében már akár másnap nálad lehet a rendelésed. Az egyedi puzzle különböző méretekben kérhető. Lepd meg egy fényképes puzzle ajándékkal a szeretteidet. Tökéletes ajándék lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt, legyen szó bármilyen ünnepről, vagy születésnapról.

A puzzle minősége:

Kirakóink lézerrel lettek pontosan méretre vágva, illetve felületük sima, a nyomtatott kép színhű és nem fakul ki, nem kopik le. A puzzlek többrétegű vastag kartonból készülnek és különböző méretben és darabszámban választhatóak. Az egyedi puzzlek az alábbi méretben kérhetőek:

  • 120 db-os Puzzle A3 méretben
  • 120 db-os Puzzle A4 méretben
  • 70 db-os Puzzle A4 méretben
  • 80 db-os Puzzle A5 méretben
  • 63 db-os Szív alakú Puzzle 20 x 23 cm méretben

Puzzle rendelés menete:

Válaszd ki a kedvenc fényképed illetve, ha szeretnél a kirakódra szöveget akkor azt is. Keresd meg a neked tetsző elrendezést és puzzle méretet. Töltsd fel a fotódat, majd a rendelés leadása után grafikus kollégáink átnézik a feltöltött fotót és értesítenek, ha valami gond van vele. Amennyiben megfelelő, akkor elkészítik a Puzzlet és 1-2 napon belül már nálad is lesz a szuper ajándék.

Amennyiben a rendelés során bármilyen problémába ütköznél vedd fel velünk a kapcsolatot, az info@parnaverzum.hu e-mail címen és szívesen segítünk neked.