Az Ingyenes szállításhoz szükséges további vásárlás értéke: 15 000 Ft

Tartalom vége

No more pages to load

Fényképes párna.

Stílusos ajándék, vagy akár a lakás igényes kiegészítője is lehet. Válassz grafikusaink által elkészített egyedi párna mintáink közül, vagy készítsd el a saját fényképes párna ajándékodat tervezőnk segítségével. Lepd meg szeretteidet egyedi fényképes párnával és csalj mosolyt az arcokra. A fényképes párna remek ajándék ötlet lehet akár születésnapra is, hiszen a kedvenc fényképünkkel készíthetjük el az egyedi párnát.

A párna minősége:

A tőlünk vásárolt egyedi képes párna saját varrodánkban készül magyarországon. Minden egyes párnát egyedileg készítünk el és varrunk össze. Az anyaga fényes poliészter, melyen a nyomtatott fénykép gyönyörű minőségben kerül nyomtatásra és a színhűséget megőrizve. A párna eleje minden esetben fehér poliészter, viszont a hátulja választható különböző színű puha plüss anyagokkal. A fényképes párnahuzat cipzárral ellátva készül, melyből a bélés kiszedhető és mosógépben mosható. Mérete 40 x 40 cm. Minden egyedi fényképes párna puha béléssel együtt kerül kiküldésre. A párnák nyomtatása garantáltan nem kopik le, a párnahuzat mosógépben is nyugodtan mosható.

Tökéletes ajándék:

Az egyedi párna szinte bármilyen alkalomra remek ajándékötlet lehet. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról, vagy valentin napról. Mivel az egyedi párna a kedvenc saját fotóiddal készül ezért kedves ajándék lehet szülőknek, nagyszülőknek, vagy a kedvesednek is.

Gyors szállítás, 15 000 Ft felett ingyenes

Élethű színek, kopásállóság

Mosógépben mosható, vasalható párnahuzat

Amennyiben a rendelés során bármilyen problémába ütköznél vedd fel velünk a kapcsolatot, az info@parnaverzum.hu e-mail címen és szívesen segítünk neked.